Over Mij

Sandra Willighagen

Sandra Willighagen

Ik ben Sandra Willighagen uit Enschede, 49 jaar en moeder van 5 kinderen. Ik maak al meer dan 10 jaar met veel plezier taarten voor familie, vrienden en kinderfeestjes. Toen het bedrijf waar ik werkte in 2019 failliet ging, heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Met behulp van de WW-uitkering die ik destijds kreeg, kon ik stap voor stap mijn bedrijf opzetten en steeds professioneler te werk gaan. Zo kocht ik eerst een keukenmachine en later een grote koelkast waarin veel taarten gekoeld kunnen worden. Ik ben ondernemend, een doorzetter en positief ingesteld. Van niets wil ik iets maken en zo is Sancakes ontstaan!

Mijn droom is om Sancakes te laten groeien, dat ik over een tijdje de sleutel in het slot mag steken van een groot pand met een bordje ‘Sancakes’ erboven. En dat iedereen weet dat je bij Sancakes de mooiste en lekkerste taarten en cupcakes kan bestellen.

De taarten die ik het liefst maak zijn voor klanten die een thema en/of kleuren aan mij doorgeven, maar de creativiteit volledig aan mij overlaten. Het tofste wat ik tot nu toe gemaakt heb, is een hele mooie 3-lagentaart met zwart, brons en wit voor een meisje uit Soest die speciaal bij mij een taart bestelde voor haar 18e verjaardag.

Het is geweldig om te zien hoe blij mensen worden van een taart die ik heb gemaakt. Het geeft een soort kick, het wauw-gevoel dat ik mijn creativiteit kan delen met klanten en achteraf nog een berichtje krijg dat de taart niet alleen mooi was, maar ook lekker. Dat is het perfecte gevoel!

Zoete Inspiratie

“A party without cake is just a meeting”

Vragen of Bestellen?

Vul het contactformulier in en geef al je wensen aan me door. Ik neem binnen 24 uur contact met je op om je bestelling te bevestigen en/of je vragen te beantwoorden.

    Een rekensom om spam te voorkomen 3 + 5 =